Podłużny salon

Salon w „bliźniaku” z lat 70-tych sprawiał właścicielom wiele kłopotu z powodu nieustawnego, podłużnego kształtu. Architekt wnętrz postanowiła zmienić przyzwyczajenia domowników i podzielić salon na dwie strefy: jadalnię i cześć wypoczynkową z TV. Zostawiono dotychczasowy komplet skórzanych kanap, a resztę mebli wymieniono. Całość spiął biokominek, czyniąc wnętrze jeszcze bardziej przytulnym.

Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na to, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close