Lifting mieszkania

Właściciele chcieli odświeżyć swoje prawie 100 metrowe mieszkanie, zmienić nieco układ funkcjonalny oraz nadać wyrazu nowym wnętrzom. Właścicielka pragnęła mieszkać w kolorach ciepłego beżu i brązu. Problemem do rozwiązania było wstawienie niewidocznego łózka do salonu, które znajduje się pod skosem, w rozkładanej „komodzie” i jest niespodzianką dla gości. Pomimo zmniejszenia kuchni zmieszczono więcej wygodnych szafek. Marzeniem kilkuletniej córki gospodarzy stał się pokój z akcentem z serii ulubionych lalek „Monster high”.

Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na to, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close