Legnica - mieszkanie dwupoziomowe

Wizualizacja

Projektowanie wnętrz mieszkania dwupoziomowego zakładało styl nawiązujący do stylu amerykańskiego. Miało być lekkie i klasyczne, ale ciepłe i przytulne. Dla uzyskania tego efektu użyto jasnych kolorów, naturalną, drewnianą podłogę, a w salonie całości dopełnił biokominek w stylowym portalu oraz sztukateria. Nietypowym pomieszczeniem była bawialnia dla córeczek właścicieli.

Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na to, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close